Onze openings tijden

Maandag 8.00 - 18.00
Dinsdag 8.00 - 18.00
Woensdag 8.00 - 18.00
Donderdag 8.00 - 18.00
Vrijdag 8.00 - 18.00
Zaterdag 8.00 - 17.00
Zondag gesloten

Onze acties en aanbiedingen:

 

Voor vragen of informatie:

0299 66 08 17 

info@vleesenzo.keurslager.nl  http://www.vleesenzo.keurslager.nl

Van Damplein 10

1448 NB Purmerend

Welkom bij Keurslager Vlees & Zo in

Winkelcentrum Weidevenne in Purmerend.

Hier staan wij dagelijks voor u klaar met ons team enthousiaste medewerkers. Als ambachtelijk Keurslager maken wij bijna alle producten zelf, zoals onze ouderwets lekkere worst. Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit door zelf de producten te maken - zoals ons verse rundvlees, afkomstig van de boerderij van de broer van Carl, Simon Hagenhoek. Pure kwaliteit, en dat proeft u!

Historie

Sinds 1994 is Carl Hagenhoek een begrip in Purmerend als zelfstandig slager. Hij begon op de Padjedijk 6, onder de naam Keurslagerij Padjedijk. Daar heeft hij een trend gezet voor een winkel waarvan het grootste deel van het assortiment puur ambachtelijk is.

In 2006 maakte de slager de overstap naar een nieuwe locatie. Carl Hagenhoek wilde zijn vele ideeën en ambachtelijke producten verder uitbreiden. Hij zag meer mogelijkheden in een totale nieuwe winkel met veel ruimte, gelegen in een groeiende woonwijk van Purmerend, de Weidevenne. Daar hebben Carl en Jantine Hagenhoek een slagerij neergezet die op de toekomst is voorbereid.

Alle basisproducten worden betrokken uit eigen fokkerij. De broer van Carl, Simon Hagenhoek fokt namelijk dikbilrunderen voor eigen mesterij; in Middelie heeft Simon een Zuid-Hollandse stal.  De runderen worden goed verzorgd met de juiste voeding en aandacht. Ook het rosé kalfsvlees komt uit Middelie  De kalveren blijven wel vijf maanden zogen bij hun moeder. (Dat is veel langer (en beter) dan de kalveren die blank kalfsvlees geven.)

Na de vijf maanden zogen, schakelt de voeding over op ruwvoer, hooi, gras. Juist dit proces is belangrijk voor het mooie eindresultaat. En omdat Carl weet waar het vlees vandaan komt, bent u altijd gegarandeerd van de beste kwaliteit.