Pro Kappers Purmerend

Openingstijden:
Maandag10:30 – 17:30
Dinsdag09:00 – 17:30
Woensdag09:00 – 17:30
Donderdag09:00 – 20:00
Vrijdag09:00 – 17:30
Zaterdag08:00 – 16:00
Zondaggesloten

Wie zijn wij?

In een ontspannen sfeer geven de kapsters persoonlijk en professioneel advies. Pro kappers werkt met de producten van KEUNE. We creëren verschillende soorten kapsels van trendy tot klassiek. Voor alle leeftijden.

Kapsalon Purmerend Pro Kappers is gelegen in Weidevenne in het winkelcentrum aan het Van Damplein. Dagelijks behandelen we dames, heren en kinderen uit Purmerend en omstreken. Iedereen is welkom bij ons!

We vinden het belangrijk om haarmode te bieden tegen een eerlijke prijs. Bij ons geen verrassingen achteraf. Samen kijken we naar jouw wensen en bespreken we vooraf wat je van ons kan verwachten. Je krijgt de kwaliteit zoals je die van Pro Kappers gewend bent, maar tegen een betaalbare prijs.

Pro Kappers werkt met een team van 7 professionele kappers en wij zijn pas tevreden als jij dat ook écht bent. Bij kapsalon Purmerend Pro Kappers draait het om creëren van moderne en draagbare kapsels, die zelf makkelijk in model gebracht kunnen worden en zijn afgestemd op persoonlijkheid, wensen, gezichtsvorm en lifestyle. We  werken daarom met kwalitatief goede producten van KEUNE

Je kan bij ons altijd binnenlopen voor een behandeling, met en zonder afspraak. Iedereen is welkom bij Pro Kappers in Purmerend!

Tot snel!